OVER CAROLA

WIE BEN IK?

Ik ben Carola Duinkerken-Vink, 48 jaar oud en woon in Ede, getrouwd met Jan Gerrit, samen hebben we drie kinderen.

Mijn enthousiasme, kracht om te motiveren, invoelend vermogen, creativiteit, betrokkenheid en flexibiliteit is wat ik meebreng bij Grace Coaching. De basis van mijn coachingspraktijk zijn de paarden en wat zij kunnen betekenen voor mensen.

De naam ‘Grace’ staat voor Genade, die onze Schepper ons dagelijks wil geven. Ik ben een christencoach, God heeft ons als mens waardevol geschapen. Bij Grace coaching mag je je van waarde weten.

Het geschenk dat paarden ons kunnen geven door te zijn wie ze zijn, dat is vaak verbazingwekkend ‘amazing’, omdat de uitkomst bij paardencoaching meestal anders is dan je verwacht.

Ik laat je dat graag zelf ondervinden bij Grace Coaching.

Carola met paard
jaar paardenplezier
jaar loopbaan- & studiecoach
jaar systemisch coachen
PAARDENCOACHING | coaching met paarden

WAT DOE IK?

Ik werk al meer dan twintig jaar als docent en studie- en loopbaanbegeleider in het middelbaar beroepsonderwijs, daarnaast ben ik jarenlang betrokken als coach en founder bij CHDM -www.chdm.nl-coaching en training.

Hier ligt de basis voor systemisch coachen met paarden.

Deze op het proces gerichte manier van coachen heeft mijn hart. Dat uitte zich bijvoorbeeld in faalangsttrainingen die ik verzorgde voor studenten in het beroepsonderwijs. Ik liet ze onder andere projecten opzetten samen met toekomstige werkgevers: zo kwamen ze er zelf achter waar hun talenten lagen en ontwikkelden ze zelfvertrouwen. Vanuit CHDM coaching ben ik loopbaancoach en organiseerde ik kloosterweekenden rond het thema ‘Proactief leven’. Tijdens kloosterweekenden deden we ook veel familie- en organisatieopstellingen.

De praktische inslag kreeg ik al van huis uit mee. Als klein meisje zette mijn vader mij op pony Dido en samen reden we jarenlang van wedstrijd naar wedstrijd. Zo leerde ik al jong wat het is om doelen te stellen en te behalen. En wat het contact met paarden met mensen kan doen.

Paardencoaching kwam zo haast als vanzelf op mijn pad. Al ruim vijf jaar zet ik paarden in bij coaching. Ik heb de vakopleiding ‘systemisch coachen met paarden’ bij Wind Coaching in Veeningen gevolgd.

Meer weten? Vul je gegevens in,
dan neem ik contact met je op.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.