PAARDENCOACHING

Zichtbaar maken wat er is in het contact met een paard

Je hebt behoefte aan een coach die je snel en zonder poespas confronteert en inspireert. Waardoor je loskomt van ingesleten patronen die je ervan weerhouden gelukkig te zijn en in je kracht te staan. Met persoonlijke aandacht en in een veilige omgeving. Coaching met paarden is dan wat voor jou.

Grace Coaching biedt je een ruim weiland aan de rand van het bos met daarin gemoedelijke paarden. Zoals merrie Grace. Van haar hoef je niet te praten, ze is er gewoon. Tijdens een coachsessie in het weiland reageert het paard op jou en spiegelt je zo voor wat er in je leeft. Daardoor kom je verrassend snel tot de kern van de zaak.

‘The essential joy of being with horses is that it brings us in contact with the rare elements of grace, beauty, spirit and freedom’

Sharon Ralls Lemon, auteur van The Ultimate Horse Book

Het paard daagt jou uit om op jezelf te vertrouwen in het contact met hem en van daaruit een volgende stap te zetten.

Kijk dus wat het je brengt: vertrouwen in jezelf, de ander, je omgeving. En zicht op de doelen je wilt behalen.

Ervaren coach Carola begeleidt je in dit proces. Je gaat altijd met een lichter hart weer naar huis.

Wil je meer informatie? Laat hier vrijblijvend je naam en e-mailadres achter, dan neem ik contact met je op.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Carola met paard
  • Met beide benen op de grond

    Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden bij deze vorm van coaching. Ook niet met paardrijden, je blijft met beide benen op de grond. Letterlijk, maar ook figuurlijk: de werkwijze van Carola kenmerkt zich door een nuchtere en praktische kijk op jou en je vraagstuk.

  • Grote stappen in korte tijd

    Als je wordt gecoacht door Carola en haar paarden gebeurt er veel in korte tijd. 4 tot 6 sessies zijn daarom vaak al genoeg. Je kunt grote stappen maken omdat je je totale ‘zijn’ - hoofd, hart en lichaam - meeneemt de wei in. Met resultaten waarmee je op lange termijn verder kunt.

  • Onverwacht helder inzicht

    Paardencoaching is ‘to the point’. Het paard draait er niet omheen met woorden, maar spiegelt je voor wat er werkelijk speelt of waar jij geneigd bent omheen te blijven draaien. Paarden reageren vanuit intuïtie op ons, met hun hele fysiek. Ook op - of juist - die zaken die lastig zijn recht in de ogen te kijken. De antwoorden op jouw vraagstukken komen zo aan het licht. En omdat paarden zo instinctief reageren, komt een helder inzicht meestal uit onverwachte hoek.

Check hier de agenda en tarieven van de Paardencoaching

Ervaringen

Meer weten? Vul je gegevens in,
dan neem ik contact met je op.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.